Het startpakket: Een goede keuze voor een klein budget

Een inschrijving verplicht u tot niets en geldt niet als deelname-garantie. Na uw inschrijving ontvangt u een offerte waar u akkoord op geeft. Uw organisatie wordt ingedeeld op basis van beschikbaarheid.

Vul het formulier in en ontvang uw prijs

vrijdag 1 november en zaterdag 2 november 2024

Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht

Het startpakket bestaat uit 6m2 oppervlakte met standaard of eigen standbouw. Deze stand is 2 meter breed en 3 meter diep. Dit pakket is de perfecte keuze voor éénmans-zaken: een goede ruimte voor het kleine budget. De vierkante meterprijs van dit pakket is € 167,50 exclusief BTW. De oppervlakte biedt voldoende ruimte voor een balie, een statafel en een paar barkrukken: ideaal om uw nieuwe klanten te ontmoeten! Uiteraard is het mogelijk om naar wens standbenodigdheden bij ons te huren, zoals extra elektra-aansluitingen, balies, tafels of catering. Voor deze standbenodigdheden rekenen we een meerprijs.

Wat houdt dit pakket in?

Let op: standhouders die zich inschrijven vóór 15 februari 2024, betalen het early bird tarief!Schrijf nu in voor het early bird tarief van €167,50 per m2

Inschrijfformulier startpakket

*Lees hier de algemene voorwaarden. De inschrijvingsdeadline voor standruimte staat op 29 augustus 2024. Wanneer u na deze datum uw reservering verstuurt, rekenen we 25% toeslag op uw inschrijvingsprijs. We kunnen na deze datum niet meer garanderen dat u kunt deelnemen, omdat het grootste gedeelte van de beursvloer gevuld zal zijn.


**Lees hier onze privacyverklaring.

Bent u naar ons op zoek?

Ben de Wild Productions B.V.

Hoofdstraat 123, 3781 AD Voorthuizen

oogbeurs@bendewild.nl

0342 473 251

Bezoekersanalyse
Tips voor standhouders
Standbenodigdheden huren
De beurs

De genoemde prijzen zijn exclusief btw. Deze website is eigendom van Ben de Wild Productions B.V., alle rechten voorbehouden. Lees de algemene voorwaarden met betrekking tot beursdeelname en onze privacyverklaring om inzicht te krijgen in uw rechten en plichten. Heb u hier vragen over? Bel of mail ons via de bovenstaande gegevens.