Het pluspakket: Een complete stand voor eigen invulling

Een inschrijving verplicht u tot niets en geldt niet als deelname-garantie. Na uw inschrijving ontvangt u een offerte waar u akkoord op geeft. Uw organisatie wordt ingedeeld op basis van beschikbaarheid.

Schrijf u in via het formulier

vrijdag 1 november en zaterdag 2 november 2024

Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht

Het pluspakket bestaat uit 12m2 oppervlakte met standaard of eigen standbouw met vloerbedekking. De stand is 3 meter diep. Dit pakket is de keuze van kleine stichtingen: zij gaan graag voor een complete stand met voldoende ruimte voor eigen invulling. De vierkante meterprijs van dit pakket is € 163,00 exclusief BTW. Uiteraard is het ook mogelijk om standbenodigdheden te huren, zoals extra elektra-aansluitingen, balies, tafels of catering, waarvoor we een meerprijs rekenen.

Wat houdt dit pakket in?

Let op: standhouders die zich inschrijven vóór 15 februari 2024, betalen het early bird tarief!Inschrijfformulier pluspakket

Schrijf nu in voor het early bird tarief van €163,00 per m2

*Lees hier de algemene voorwaarden. De inschrijvingsdeadline voor standruimte staat op 29 augustus 2024. Wanneer u na deze datum uw reservering verstuurt, rekenen we 25% toeslag op uw inschrijvingsprijs. We kunnen na deze datum niet meer garanderen dat u kunt deelnemen omdat het grootste gedeelte van de beursvloer gevuld zal zijn.


**Lees hier onze privacyverklaring.

Bent u naar ons op zoek?

Ben de Wild Productions B.V.

Hoofdstraat 123, 3781 AD Voorthuizen

oogbeurs@bendewild.nl

0342 473 251

Bezoekersanalyse
Tips voor standhouders
Standbenodigdheden huren
De beurs

De genoemde prijzen zijn exclusief btw. Deze website is eigendom van Ben de Wild Productions B.V., alle rechten voorbehouden. Lees de algemene voorwaarden met betrekking tot beursdeelname en onze privacyverklaring om inzicht te krijgen in uw rechten en plichten. Heb u hier vragen over? Bel of mail ons via de bovenstaande gegevens.