Het basispakket: Een stapje groter voor nóg meer inhoud

Een inschrijving verplicht u tot niets en geldt niet als deelname-garantie. Na uw inschrijving ontvangt u een offerte waar u akkoord op geeft. Uw organisatie wordt ingedeeld op basis van beschikbaarheid.

Schrijf u in via het formulier

vrijdag 1 november en zaterdag 2 november 2024

Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht

Het basispakket bestaat uit 9m2 oppervlakte met standaard- of eigen standbouw. De stand is 3 meter diep. Dit pakket is de keuze van eenmanszaken met een mannetje extra: het is net een stapje groter dan het basispakket zodat er meer vorm kan worden gegeven aan de inhoud. De vierkante meterprijs voor dit pakket is €165,00 exclusief BTW. Uiteraard is het ook mogelijk om naar wens standbenodigdheden te reserveren, zoals extra elektra-aansluitingen, balies, tafels of catering, hiervoor rekenen we een meerprijs.

Wat houdt dit pakket in?

Let op: standhouders die zich inschrijven vóór 15 februari 2024, betalen het early bird tarief!Inschrijfformulier basispakket

beperkt plekken beschikbaar, reserveer direct!

*Lees hier de algemene voorwaarden. De inschrijvingsdeadline voor standruimte staat op 29 augustus 2024. Wanneer u na deze datum uw reservering verstuurt, rekenen we 25% toeslag op uw inschrijvingsprijs. We kunnen na deze datum niet meer garanderen dat u kunt deelnemen omdat het grootste gedeelte van de beursvloer gevuld zal zijn.


**Lees hier onze privacyverklaring.

Bent u naar ons op zoek?

Ben de Wild Productions B.V.

Hoofdstraat 123, 3781 AD Voorthuizen

oogbeurs@bendewild.nl

0342 473 251

Bezoekersanalyse
Tips voor standhouders
Standbenodigdheden huren
De beurs

De genoemde prijzen zijn exclusief btw. Deze website is eigendom van Ben de Wild Productions B.V., alle rechten voorbehouden. Lees de algemene voorwaarden met betrekking tot beursdeelname en onze privacyverklaring om inzicht te krijgen in uw rechten en plichten. Hebt u hier vragen over? Bel of mail ons via debovenstaande gegevens.